A vízről!

Tudj meg minden a vízről

         7498_viz-vilagnapja5.jpg
A víz minden élőlény számára nélkülözhetetlen anyag: nélküle senki,sem az emberek,sem az állatok,sem a növények nem maradnának életben! 

A víz,latin nevén aqua,a hidrogén és az oxigén keverékéből álló vegyület-erre utal a kémiai képlete,a H2O (dihidrogén-monoxid)
Naponta legalább 1,5 liter víz elfogyasztásával működik ideálisan a szervezet vízháztartása.Az emberi test 60-70 százalékát víz alkotja,egyes szervek (vese,agyvelő,szem) ennél többet is tartalmaznak. Sok vitamin vízben oldódik,például a B1-,a folsav vagy a C-vitamin. Az ember akár 60 napig is képes étel nélkül élni,víz nélkül azonban néhány napig bírja csak.

A negatív gondolatok a rendezetlenséget, míg a pozitív gondolatok a rendet teremtik meg a vízkristályokban.

(Részletek Masaru Emoto könyvéből)

zoom“A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. A víz híven tükrözi a világon létrejövő összes rezgést, és ezeket az emberi szem számára látható formába önti. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre – például az élő szervezetre – átvinni.

Minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli és építő, kellemetlen vagy romboló. Ezt a hullámhosszt a másik ember rezonanciaként, vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként.

A zene rezgése hatással van a vízre. 

Amikor klasszikus zenét játszottunk a víznek, minden esetben szabályos alakú, pontosan megkülönböztethető formákkal rendelkező kristályok keletkeztek. Ezzel szemben, amikor erőszakos heavy metal zenét játszottunk le, a legjobb esetben is csak töredékes, torz kristályok jelentek meg.

Bizonyított, hogy az ima rezgéseit is azonnal átveszik a közelben lévő tárgyak, így a közeli vízre is hatnak.

Kísérleteink azonban ezzel nem értek véget. Arra gondoltunk, mi lenne, ha szavakat vagy kifejezéseket írnánk egy darab papírra, majd vízzel töltött üvegek köré tekernénk azokat úgy, hogy az írás befelé nézzen.

A víz, amelynek a köszönöm szót mutattuk, gyönyörű hatszögletű kristályokat hozott létre, bármilyen volt is a nyelv, míg abban, amelyre az ostoba vagy más megalázó szót helyeztük, alaktalan és töredezett kristályok jöttek létre.

A leggyönyörűbb és legkifinomultabb kristály amelyet valaha láttam – a kristály, amely a szeretet és hála szavak hatására jött létre. Úgy nézett ki, mintha a víz boldogságát egy nyíló virág megalkotásával ünnepelte volna.

<<–A kristály az Ima hatására!

 

Vizkristaly.jpgFeltételezhetjük, hogy amikor tökéletes mértani alakzatú kristály jön létre, a víz összhangban van a természettel és a jelenséggel, amelyet életnek nevezünk. Amikor pedig a természettel összeegyeztethetetlen információ van jelen, tökéletlen kristály alakul ki.

Vizkristaly_6.jpgMindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy szavaink nagymértékben befolyásolják gondolkodásmódunkat és érzéseinket, és minden könnyebben megy, ha pozitív szavakat használunk. Ezekkel a kisérletekkel bebizonyosodik az is, hogy a pozitív szavak hatásának fizikai megjelenési formája is van.

Mindez csak újabb értelmet nyer, ha belegondolunk, hogy testünknek mintegy 70%-át az alakítható, a gondolat ereje által irányítható víz alkotja.

v22
v2
Metál zenére keletkezett kristálykép

 

Dr. Shioya három aranyszabálya

1.) Mindenről pozitívan gondolkodni: mivel az utóbbi időben sokat beszélnek a pozitív gondolkodás fontosságáról, erre nem szükséges kitérnem. Bizonyított tény, hogy a pozitív gondolatok hatnak a testegészségére, például erősítik az immunrendszert. Ez a szellemi magatartás tehát nem a jobb életvezetés szabálya erkölcsi vagy vallási értelemben, hanem a testi és szellemi egészség megtartásának kézzelfogható és fontos eleme. Ha alapmagatartásunk pozitív, akkor bármely helyzetben hajlandók vagyunk meglátni a lehetőségét és élni azzal. Ennek semmi köze az életidegen szép szavakhoz, vagy a rózsaszínű szemüveghez. Ellenkezőleg: ahelyett, hogy csak a negatívumokra összepontosítanánk, szemügyre vesszük mindkét oldalt és képesek vagyunk felismerni lehetőségeinket és esélyeinket.
2.) Nem szabad megfeledkezni a köszönetről: legyen alapérzésünk a hála és mindig Imaval_kezelt.JPGemlékezzünk rá. Az energia a figyelmet követi, ha tudatában vagyunk a hálánknak, akkor ennek megfelelő rezgéseket sugárzunk, ezzel pedig ugyanilyen rezgéseket vonzunk, vagyis megszaporodnak azok a helyzetek, amelyekben jó okunk van hálásnak lenni. Van akinél hiányzik ez a pozitív alapmagatartás. Az ilyen embernek olyan dologra kell irányítania a figyelmét amelyekért hálás lehet. Még ha csupán apróságok is ezek. Előfordulhat, hogy valaki azt állítja, az ő életében nincs semmi olyasmi amiért hálás lehetne, pedig már az is nagy hálával tölthetné el, hogy minden nap életben van.
3.) Ne akadékoskodjunk ! Ha hála helyett csak kifogásaink vannak, negatív érzéseink és gondolataink rezgésekké válnak, s ezeket sugározva végül olyan eseményeket vonzunk magunkhoz, amelyek megint akadékoskodásra bírnak minket. Az olyan gondolatok mint: “nyakik ülök a bajban”, “ki nem állhatom”, “nem vagyok rá képes”, “megette a fene”, “de kemény vagy”, “ez túl nagy falat”, stb. Nehéz kellemetlen, kemény és fárasztó helyzeteket vonzanak.