Rólam

BEMUTATKOZÁS

István Zsolt, Épületgépész mérnök vagyok

1997-ben kezdtem foglalkozni a spiritualitással, 1998-ban  SPIRITUAL HUMAN YOGA  (SHY)  Mesteri oklevelet kaptam Svájcban.  Ez a tanítás az ősi Egyiptomba nyúlik vissza. De sajnos az idő múlásával csaknem teljesen elveszett.

Ezt követően az SHY központ keretében végeztem munkát, segítettem embereken az életenergia szabad áramlásában a csakrák helyes működésében, valamint többen összefogva segítettük a világ katasztrófa sújtotta területeit is.

2009-ben, egy családi eseményt követően döntöttem úgy, hogy ki utazom Brazíliába és személyesen találkozom  Joao de Deus Brazil médiummal.

180331_107892045953899_545634_n
Amit ott akkor tapasztaltam magamon, éreztem, láttam a gyógyulásokat az energiákat, olyan erős hatással volt rám, hogy úgy döntöttem segítséget kérek tőle, hogyan tudnék én is egyre nagyobb és tisztább energiákkal embereknek segíteni.

Ekkor el kezdődött egy folyamat, ami a mai napig is tart.

Eddig 6 alkalommal találkoztam Joao-val, összesen már közel egy évet volt szerencsém a közelében tölteni.

2013 március meg kért, hogy üljek a Médiumoknak fenntartott székbe és onnan segítsem a munkáját, hogy Ő is fokozott spirituális emelésben részesíthessen.

Magyarországra érkezve, kaptam fentről a jelzést, hogy meditációkat kell tartanom az emberek megsegítése érdekében.

abadiania 2014 073
2014-ben abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy megerősítette és megáldotta médiumi munkámat valamint a további támogatásáról biztosított.

Nekem továbbra is a feladatom, az Entitások lehívása és az
energia áramlásának fenntartása, hogy a segítők a leghaté-
konyabb tisztító munkát el tudják végezni.


„Nem én gyógyítok, Isten gyógyít én csak az eszköz vagyok hozzá”.

Köszönet Istennek azért, hogy segíthetek embereknek, és Joao de Deus-nak azért, hogy segített elindulni az úton, valamit támogatja munkámat. Kívánok Neki további jó egészséget és erőt, hogy áldásos munkáját még sokáig tudja végezni.

Köszönöm

M. István Zsolt