Szent Ignác meditáció

Szent Ignác napján

dom-inacio

 Ünnepi nagy csoportos 3 részes, energetikai tisztítás a Fény Entitásai segítségével

Szombaton Július 25-én, 14:00-18:00 megemlékezés, ünnepi meditáció! 

Helye: a Parajdi Sópince ( Budapest IX. ker. Vámház körút 11-ben)

A több mint Ötvenezer kiló húszmillió éves parajdi sókristály erősíti a gyógyító energiákat, ami különleges gyógyulásokhoz és spirituális élményekhez járulhat hozzá.

 

Forrás: ThinkstockKérlek, ha megteheted  hozz egy szál fehér virágot a meditációrat, amivel emeled az ünnep hangulatát. A virág a meditáció során energetizálásra kerül, hogy a meditáció végén haza tudd vinni annak a személynek, aki a számodra a legfontosabb! ♥

Lesznek energetizált kristályok,  valamint lehetőség nyilik a saját kristályod elhozatala esetén annak tisztítására és ha szükséges újra energetizálására.

 

Lehetőség személyes konzultációra, előzetes időpont egyeztetéssel!

Kérlek, segíts abban, hogy mindenkinek jusson hely, ezért előre jelezd érkezésedet

legkésőbb péntek 15:00-ig! ( itt ) 

vagy:  allcaridade@gmail.com címen!

Köszönöm

Bővebb információ Telefonon: +36705173838, vagy   itt!

cropped-cropped-418316_265675706842198_997430156_n1.jpg

Loyolai Szent Ignác (1491 – 1556)

 LOYOLAI SZENT IGNAC“Azoknak, akik hisznek, nem szükségesek a szavak, azoknak, akik nem hisznek, nincs annyi szó, ami elég lenne.”

Loyolai Szent Ignác, családi nevén Íñigo López de Loyola (Loyola, 1491, (?) – Róma, 1556, július 31.), a Jézus Társasága (jezsuita rend) alapítója.

Képkivágás

Szent Ignác ismert lelkivezető volt, aki az általa alapított szerzetesrend tagjait bevezette a lelkekkel való foglalkozás tudományába. Az imádsággal és a lelki élettel kapcsolatos tapasztalatait a Lelkigyakorlatok – című könyvében foglalta össze, amely a jezsuita, illetve a szentignáci lelkiség alapja lett.

 

Szent Ignác, a Casa De Dom Ignáció védőszentje, a következőt tanácsolja:

John_of_God_small“Minél jobban eggyé válunk Istennel – a Mi Urunkkal -, annál inkább megnyílunk Mennyei és páratlan jóságosságának Áldásai és ajándékai számára.”

Szent Ignác mindig a halálának évfordulója napján lép be Joao testébe. Energiája annyira hatalmas erejű, hogy jelenléte 20 percig lehetséges Joao testében, nehogy nagyon megterhelje a fizikai testét a magas szintű rezgésekkel (minden év: július 25-30 között jelenik meg). Az általa közvetített Szeretet energia rezgése, ami segít minden odalátogatón, annyira erős, hogy fizikai szinten is lehet érzékelni a bizsergést, az energia sűrű áramlását és a megszűnő fájdalmat.

Dr. Augusto de Almeida az egyik leggyakoribb entitás

Azokon a napokon, amikor Szent Ignác lép Joao testébe, néhány odalátogatót megölel, és Ők átérezhetik a Joao testéből átáramló energiát. Amikor elhagyja Joao testét mindig Dr Augusto lép be Joao testébe, és üzen az emberek számára:

“Dom Ignáció a világosság, ami ide vetül. A Hit és az összpontosítás mozgatja az energiát, hogy elhozza ide a Fényt. A Casa-ban végzett összes műtétet – spirituális műtéteket – Dom Ignáció felügyeli. Mindent ellenőriz, és mindenre vigyáz. Ti (az összes jelenlevő ember) az áramlattal az összpontosítás egy körét hozzátok létre, amely idevonzza a világosságot, hogy jót tehessünk. A jó megtételére könnyű létrehozni a világosság körét.”