Tapasztalatok

tAPASZTALATOK

Ezen az oldalon olvashatjátok azoknak az embereknek a tapasztalatait, észrevételeit, akik már részt vettek az általam vezetett Tisztító Gyógyító meditációkon

Oszd-Meg-Tapasztalataid

A hozzászólásokból, ki derül miért érdemes kipróbálnod, részt venned a csoportos, vagy egyéni tisztításokon, amelyeken mindig jelen vannak a segítő, gyógyító Fény Entitások. 

Tapasztalatok
Az elmúlt években sokfajta önismereti, segítő, gyógyító lehetőséget megismertem, mert kerestem az életemben a testi, lelki egyensúlyt, boldogságot, egészséget. Nekem a legnagyobb leglágyabb és leghathatósabb segítséget a Fény Entitásai adták. Lágy szeretetükkel segítenek engem az utamon, csodás érzés érezni a segítséget, támogatást. Kint Brazíliában a Casa-ban ismertem meg őket, nagyon elkeseredetten, reményt vesztett állapotban és segítettek! Szépen lágyan változok, változik az életem azóta is. Meditációknál teljesen ellazulok, van, hogy előjön egy-egy érzés, történés bennem, majd fel- oldódik, megoldódik. Csodás lehetőség, hogy a meditációkkal itt Magyarországon is van lehetőség az ő szeretetükben segítő energiáikban fürdőzni. Hatalmas ajándék! Köszönöm nekik, köszönöm Istvánnak akivel szintén Braziliaban találkoztam, aki csatornaként a meditációk alkalmával elhozza nekünk  a Fény Entitásait! Köszönöm, hogy élhetek ezzel a lehetőséggel. (K.Jutka)

Tapasztalatok
Kedves István, Gyógyító energiák Eddig 4 alkalommal vettem rész a Parajdi sópincében a meditáción és el kell mondjam fantasztikus dolgok történtek velem. A párkapcsolatom ami eddig alig alig működött szárnyalni kezdett. Megtalált egy új munkahely amire régen vágytam. Sokkal felszabadultabb vagyok és újra felszabadultan örömmel telien élem az életem!

Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy eljuttatta hozzám ezt a lehetőséget  Köszönöm  (Kati)

Tapasztalatok
Emlőrák műtét után kialakult rosszindulatú hólyagdaganat műtét előtt kerültem István-nal kapcsolatba. Azt az üzenetet kapta, jó esélyem van a teljes gyógyulásra. Javasolta minimum 3-4 alkalommal menjél el a meditációra Budapestre. A meditációk alkalmával mindig felszabadultságot éreztem, nagyon jó kellemes érzés fogott el.Az orvosok javasolták a második műtétet is, nem zárkóztam el tőle, de halogattam. Hetente jártam a meditációkra, ami általában 1-2 órás volt. A 3. meditáció után már ragyogóan éreztem magamat, mint akit kicseréltek. Tele voltam élet kedvvel energiával, sokat mosolyogtam.A kezelés végén azt a választ kaptam, hogy nem lesz szükség újabb műtéti beavatkozásra, ami pár nap múlva igaznak bizonyult. Azóta is rendszeresen járok gyógyításokra (meditációkra) és Istennek hála, évek óta negatívak az eredményeim. Köszönet a segítségért. (P.Mónika)

Tapasztalatok
Kedves István! Csak egyszer voltam nálad,de nagyon jó a tapasztalatom. Már hazafelé jövet azt éreztem ,minden gondom megszűnt. Felszabadultnak ,vidámnak,boldognak éreztem magam.Voltak terveim, amik megvalósulásában hittem. De ez az érzés csak egy napig tartott, igaz nem is volt módom azóta elmenni hozzád… Margit – Igen,többször is részt vettem az István Zsolt,tartotta Tisztító meditációján,a lakásomon és Pesten is.Nagyon kérek minden érdeklődőt,hogy próbálja ki, mert nagyon sokat segít!! Sőt,úgy mondd újjá születsz!!Csak jót tudok mondani róla!! (Irén)

Tapasztalatok
Kedves István! Csodálatos volt a múlt csütörtöki meditáció és gyógyítás. Szeretnénk menni máskor is, bár a héten valószínűleg nem tudom megoldani. Hazafelé kaptunk egy számítógéphez kapcsolható cd-lejátszót, azzal a kapott meditációs zenék egy részét sikerült meghallgatni. Minden nap megnéztük az Isten Jánosa c. filmet. Mire hazaértünk Nándi olyan volt, mint egy kómás, de másnap nagyon mosolygott, utólag is tetszett neki, emlékezett rá, hogy miket látott. Hétfőig – nagyon sokat aludt – nagyon jó étvágya volt sokkal lazább lett,         a jelenléte érezhetőbb, – megitta és kérte a kristállyal kezelt vizet (előtte nem szívesen ivott vizet)  előbb szűrt vízbe, majd tündérvízbe tettem a kristályt. – a legnagyobb változás a szemein, látásán tapasztalható, de már az előző heti Sópincei meditáció óta: szinte tökéletesen fókuszál, hang felé fordul, rám néz, folyamatosan vizsgálja a környezetét, filmeket kitartóan néz:-) – látássérültnek és kancsalnak volt diagnosztizálva) Bizakodó vagyok, azóta is kapok válaszokat, velem maradt pár angyal 🙂 (Andi)

Tapasztalatok
A meditáció o​ld​otta lelki és fizikai görcsöket, felszabadít​ott​, ezzel hozzájárul​t​ a természetes gyógyuláshoz.. Segít​ett​ a negatív gondolatok elengedésé​ben,az egész földi élettel kapcsolatos gondolkodásmód áthangolásá​ban. A  meditáló​t segítette​ a”kibillent egyensúlyi” állapotából a ” saját középponti állapotába”  vissza kerül​ni, aminek az a következménye, hogy az ember helyesen ,azt kezdi tenni, amit tennie kell! /A fölösleges sallangok lehullanak! (Ditta​)

Tapasztalatok
Sziasztok, már több éve volt, hogy spirituális műtétben volt részem. Dr Augusto de Almaeda részéről. A szívemmel volt gond. Amikor egy felvételt kellett készíteni a tüdőmről akkor szólt az osztályos orvos, hogy szívműtét nyomait látja, de a mellkasomon nem lát vágást. Nem szóltam neki semmit, a spirituális műtétről. Amióta tudom, hogy István Zsolt rendszeresen tart gyógyító meditációkat, azóta ha időm engedi ott vagyok, hogy újra és újra átélhesem az entitások gyógyító erejét, melynek hatására sokkal ki-egyensúlyozottabb vagyok. Sajnos még sokan elutasítják , hogy van egy “más”világ. Részemről inkább az az igazi. A nagyon tiszta lelkek segítenek nekünk, csak kérni kell. Ingyen van. Ahogy Jézus is ingyen gyógyított. (Gy)

Tapasztalatok
Nagyon magam alatt voltam a tavaly télen,a múltból hozott sérelmeim eluralkodtak rajtam. Ez nem volt elég még a gyerekeim is vádolni kezdtek visszafordíthatatlan dolgok miatt.Kétségek között hánykolódva,nem volt kinek kiönteni sérelmeimet,egyszer csak eszembe jutott az István Zsolt, kedves ismerősöm.Nem volt az országba,írtam egy e-mailt és Braziliából küldte a tisztító-gyógyító energiát az entitásokkal egyetembe. Hihetetlen, de minden lelki teher odalett,ahogy megkaptam a gyógyító energiát!! Éreztem ahogy végig fut az egész testemen. Elmondta,hogy el kell engedni a negatív dolgokat, csak pozitívan gondolkodjunk,nem utolsó sorban,tudjunk megbocsájtani: Bocsáss meg! Ne haragudj! Én is megbocsájtok! Szeretlek! Sokat mondogattam, kitartóan míg egyszer csak meg jött a várt eredmény.Sokszor zaklattam kéréseimmel,de mindig kedvesen és készséggel segített! Ma már nem tudom,hol lennék a segítsége nélkül. Kedves társaim!! Ne szégyeljetek segítséget kérni!! Mert mint tudjuk a lélek megbetegíti a testet!! Forduljatok hozzá a legnagyobb bizalommal!! Áldom az Istent!! és az István Zsoltnak adott tudását.Csak hasznotokra válhat! Jó egészséget mindenkinek!!Üdv: (IRÉNKE)

Tapasztalatok
Kedves István! Köszönöm a kedves hírleveleket. A meditációk alkalmával elzsibbadok, de nincsenek különleges érzéseim, vagy gyógyulásaim, ami megosztásra érdemes. Nagyon sajnálom. Azért nem csüggedek, hátha egyszer… Holnapra, csütörtökre  A. A. a meditáció első részére bejelentkezünk. Üdvözlettel: (Dóri)

A segítségedet kérem, hogy mások is lehetőséget kapjanak gyógyulni, fejlődni.

Oszd-Meg-Tapasztalataid

 Kérlek, oszd meg történeted, sikereidet annak reményében, hasonló helyzetben lévő, kiutat kereső emberek rátalálhassanak arra a megoldásra, ami Neked már változásokat hozott!  Lehet ez személyes történet vagy a lényeges élethelyzet leírása – ahogyan az számodra vállalható.

Ha bármiben tudok segíteni vagy egyéb kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot lenti elérhetőségeimen!

Köszönöm, hogy hozzájárulásoddal segítesz, eljutni azokhoz az emberekhez, akiknek szüksége van segítségre!

István Zsolt
+3670 517 3838
allcaridade@gmail.com

 

180331_107892045953899_545634_n
“Nem én gyógyítok, Isten gyógyít. Én csak eszköz vagyok hozzá!”